Új D-Link Mesh Wifi routerek

D-Link Mesh Wifi routerek

D-Link Mesh Wifi routerek

A D-Link új mesh wifi routerek segítségével nagyobb lakásokban is kialakítható teljes lefedettségű, gyors vezeték nélküli hálózat. Mesh technológia lényege, hogy több wifis csomópontjának köszönhetően, a wifis eszközeink, automatikusan mindig arra a csomópontra csatlakoznak, ami a legközelebb van hozzájuk, így többé a jelerőséggel vagy a hatótávolsággal nem lesz probléma. Olyan lakásokban is megoldást jelentenek, ahol a korábbi hagyományos routerek, jelismétlők csődöt mondtak. A D-Link új mesh routerei DIR-1960, DIR-2660, DIR-3060 és mesh jelismétlők (DAP-1620) alkalmazásával búcsút mondhatsz a szakadozó, lassú internetnek, száműzi otthonunkból a wifi mentes holttereket. Szabadon mozoghatsz akár emeletről emeletre anélkül, hogy a vezetéknélküli kapcsolat megszakadna.

D-Link Mesh Wifi router

D-Link Mesh Wifi routerek beépített védelemmel

Az új mesh routerek beépített McAfee védelmének köszönhetően automatkus védelmet biztosítanak az otthoni hálózat minden eszközének. A 2 éves McAfee LiveSafe ™ előfizetés megvédi az összes csatlakoztatott otthoni WiFi eszközt a díjnyertes Antivirus szoftver segítségével. Blokkolja a vírusokat, rosszindulatú-, kém- és az egyéb nem kívánt programokat. Korlátlan számban telepíthető Mac OS X, Windows, IOS és Android eszközökre.Az 5 éves McAfee Secure Home Platform ™ előfizetés biztosítja a családod online adatvédelmét és a szülői felügyeletet.

D-Link Mesh Wifi routerek szülői felügyelettel

A D-Link mesh routereiben lértehozhatsz egyéni profilokat a gyerekek számára, blokkolhatod a nem kívánt tartalmakat, korlátozhatod az internetezéssel töltött idejüket, vagy beállíthatod az ütemezéseket.
Az internet-hozzáférés ütemezésével Wi-Fi-mentessé teheted a tanulásra vagy házimunkára szánt idejüket, de manuális is engedélyezheted vagy szüneteltetheted az internet hozzáférésüket.

D-Link Mesh Wifi routerek a teljes lefedettégért

A D-Link mesh routerei legjobb Wi-Fi sáv kiválasztásával hatékonyan biztosítják a nagysebességű Wi-Fi hozzáférést, egyszerre, több eszköz számára. Hozz létre egy homogén Mesh Wifi hálózatot a D-Link DIR-1960, DIR-2660, DIR-3060 Mesh Wifi router és D-Link DAP-1620 Wi-Fi jelerősítők hozzáadásával, nagy alapterületű lakások vagy házak teljes lefedésére, így szabadon mozoghatsz akár emeletről emeletre anélkül, hogy a vezeték nélküli kapcsolat megszakadna. A közös Mesh rendszerben működő DAP-1620 jelerősítőket a routertől eltérő lakószintekre, vagy távolabbi területekre kell telepítened, hogy a homogén hálózatod a teljes területen működjön.

D-Link Mesh Wifi routerek

39 990 Ft ( 31 488 Ft + ÁFA )

D-Link DIR-1960 EXO AC1900 Smart Mesh vezeték nélküli router - 600 Mbps (2.4 GHz) + 1300 Mbps (5 GHz), WiFi Mesh, Google Assistant és Alexa támogatás, beépített McAfee védelem, USB 3.0 port

43 990 Ft ( 34 638 Ft + ÁFA )

D-Link DIR-2660 AC2600 Smart Mesh Wi-Fi Router - 800 Mbps (2.4 GHz) + 1732 Mbps (5 GHz), WiFi Mesh, Google Assistant és Alexa támogatás, 880 MHz kétmagos processzor, beépített McAfee védelem

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük