Rólunk

Webáruházunk 2006 óta szolgálja ki vásárlóink igényeit számítástechnikai termékek forgalmazásával. Cégünknek mindig is fontos volt a vevőink megelégedettsége, a vevőbarát kiszolgálás. Nem csak eladni szeretnénk termékeinket, hanem szeretnénk, hogy Ön azt a terméket vásárolja meg, ami az igényeit legjobban kielégíti. Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére, nyugodtan forduljon hozzánk, bármilyen kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban. Szívesen segítünk Önnek a termék kiválasztásában, igény szerint üzembe is tudjuk helyezni otthonában a nálunk vásárolt termékeket. (Lehet, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, de ezt a szolgáltatások minőségével próbáljuk kompenzálni.)

Áruválasztékunkat folyamatosan bővítjük, kínálatunkban megtalálhatóak otthoni és üzleti felhasználásra szánt termékek is. Számítógépes hálózatok, IP megfigyelő rendszerek, okos otthon megoldások, multimédiás rendszerek helyszíni kiépítését, üzembe helyezését, meglévő rendszerének bővítését is vállaljuk.

Főbb termékeink:

– Médialejátszó, hálózati adattároló (NAS)
– IP kamera, hálózati video rögzítő (NVR)
– Okos otthon rendszerek
– Wifi-, 3G/4G router, switch, powerline adapter
– notebook, tablet és tartozék

Főbb gyártóink:

D-Link
Switchek, wireless megoldások, IP megfigyelés, hálózati adattárolók, routerek
D-Link kínálatában megtalálhatók

Synology
Hálózati adattárolók belépő színttől a professzionális megoldásokig.

Hikvision
Világvezető biztonságtechnikai gyártó kínálatában megtalálhatóak a Turbo HD kamerák, rögzítők, IP kamerák, hálózati videó rögzítők széles választéka. Kiváló minőség és megbízhatóság jellemzi termékeiket. Nem csoda, hogy rövid idő alatt vezető gyártóvá váltak a piacon.