Synology NAS-ok 1 év extra gyártói garanciával

Synology Extra garancia

Synology termékek 1 év extra gyártói garanciával

Most igazán megéri hivatalos forrásból Synology NAS-t vásárolni. Minden 1,2 és 4 lemezes DiskStationhöz most további 1 év garanciát kapsz 2020. április 1-től visszavonásig. Így nem csak adataid, de Te is nagyobb biztonságban leszel az extra Synology garanciának köszönhetően.

Synology NAS modellekre az alábbi garanciaidők vonatkoznak:

  • DS120j, DS118, DS220j, DS218, DS218play, DS218+, DS420j, DS418, DS418play, DS620slim: 1+2 év
  • DS718+, DS918+: 1+3 év

Az 1 év a hazai törvények által előírt jótállást jelenti, ennek feltételei általánosan érvényesek minden Magyarországon értékesített, 10 ezer forintnál drágább tartós fogyasztási cikkre, és szerepelnek a jótállási jegyünkön is. A +2 illetve +3 év pedig a Synology által vállalt, az ő feltételeik szerint nyújtott ingyenes extra garancia, melyre már nem vonatkoznak a fogyasztóvédelmi törvény előírásai.

A regisztrációs kártya és a hivatalos jótállási jegy mellé csomagolva most egy Synology garancialevelet is kapsz a termék mellé, amely biztosítja, hogy még kellemesebb élmény legyen egy Synology NAS felhasználójának lenni.

Ezzel az extra Synology garancialevélle a gyártó pár dolgot garantál a vásárlónak, illetve ezzel kéri bizonyítani, hogy hivatalos kereskedőtől származik a NAS, így jogosult a plusz 1 évnyi garanciára. Ez az extra garancia nincs összefüggésben a magyar törvények szerinti kötelező 1 év jótállással és 2 év szavatossággal, nem azok feltételrendszere alapján működik – tehát a plusz egy év alatti meghibásodáskor pl. nem indul újra a garancia a termék cseréjekor, nem a kereskedő költségén kell a fogyasztóhoz visszajuttatni a javított terméket, stb. Ez a gyártói garancialevél a kötelező jótálláson és szavatosságon túl, további 1 évig garantálja, hogy a vásárló az aktuális magyar disztribútoroknál (illetve a hivatalos viszonteladókon keresztül) ingyenesen intézheti a javítást, cserét, ha a termék meghibásodik, illetve további, jövőbeli szolgáltatások használatát biztosíthatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük