A Popcorn médialejátszóval garantált a szórakozás

Popcorn Hour A-500 Pro médialejátszó

Ez manapság mindössze egyetlen gombnyomással meg is valósítható, ha Ön is rendelkezik a megfelelő eszközökkel. Egy jó televízió és egy jó hangrendszer által már majdnem meg is van a tökéletes házimozi élmény. Ami hiányzik az Ön készletéből az a Popcorn médialejátszó. A Popcorn Hour A-500 Pro médialejátszó egy rendkívül hasznos kis berendezés, amely a házimozi szerelmeseinek készült és képes tulajdonképpen bármit lejátszani.

Ezzel a berendezéssel a legjobb minőségű hang és képanyagot közvetítheti a televíziója felé bármilyen minőségbeli veszteség nélkül. Sőt, a kép még szebb is lesz, miután áthaladt az eszközön! A legjobb képjavítási algoritmusok lettek integrálva a készülékbe, ezáltal a 4K-s videókat H.265 és H.264 kódolás mellett egészen elképesztő 150 Mbit/s sebességig képes feldolgozni, tehát a legmagasabb minőségi Blu-Ray anyagokat is gond nélkül jeleníti meg a TV-ben.

A Popcorn médialejátszó egyedisége, hogy linux alapú Popcorn Hour NMJ operációs rendszer és Android is található rajta. Az eszköz jobb oldalán található kapcsoló segítségével kiválasztható, hogy induláskor melyiket szeretnénk. Természetesen a távirányító kedvelőinek ez a vezérlési módszer is elérhető, így van miből választani. A Popcorn médialejátszó a tökéletes kiegészítő a modern házimozi rendszerekhez és segítségével mindössze egy gombnyomással évezheti is kedvenc filmjeit, sorozatait egy hosszú nap után a karosszék kényelméből. Tekintse meg a termék teljes leírását webáruházunkban! Ha elnyerte tetszését, akkor pedig pár kattintással meg is rendelheti!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.