Minőségi access point a biztosabb kapcsolatért

D-Link DAP-1665 Access Point

A nagyobb intézmények és nagy alapterületű lakások, irodák esetében a biztos és stabil internetkapcsolat biztosítása mindig is kihívást jelentett a tervezők számára.

Egyetlen routerrel szinte lehetetlen hatékonyan lefedni a rendkívül nagy alapterületű helyiségeket, épületeket, ezért access point eszközök alkalmazása ajánlott az ilyen esetekben. A D-Link, a Cisco, az Ubiquiti és a Linksys is kiváló access point-okat gyárt. E cégek termékei közül rengeteg érhető el webáruházunkban, tehát Ön is garantáltan fog megfelelőt találni. A nagyobb intézményekben, mint például a gimnáziumok, egyetemek, erősen ajánlott az access point-ok alkalmazása, mivel így lehetőség nyílik a stabil és biztos internetkapcsolatok biztosítására több száz négyzetméter alapterületen is.

Otthonában is hasznosnak találhatja ezeket az eszközöket, ha esetleg több emeletes, nagy alapterületű házzal rendelkezik. Bárhol is legyen, biztos és erős jel fog a rendelkezésére állni! Ha egy megbízható és költséghatékony eszközt szeretne vásárolni, akkor a D-Link DAP-1665 Access Point remek választásnak bizonyulhat. Kiváló hatótávval, erős antennával rendelkezik, az összes modern Wifi szabványt kezeli és 1200 Mbps (300 Mbps (2.4GHz) + 867 Mbps (5GHz)) adatforgalmat is képes továbbítani.

A WEP, WPA és WPA2 adatvédelmi kódolás ezen felül megvédi az Ön adatait a jogosulatlan hozzáférésektől. Remek hatótáv, magas fokú biztonság. Ez várja Önt is, ha nálunk vásárol access point-ot. Webáruházunkban rengeteg termék közül válogathat. Megtalálja nálunk a legjobb router-eket, IP kamerákat, access point-okat és még rengeteg egyéb hasznos terméket kiváló áron!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük