Menj biztosra D-Link routerrel!

Menj biztosra D-Link wifi rotuterrel

A biztos és stabil internetkapcsolat manapság már minden háztartásban alapkövetelmény.

A vezeték nélküli rendszerek fejlődésével ráadásul már arra sincs szükség, hogy össze-vissza bekábelezzük a lakást. A legújabb D-Link router modelljeink stabil és megbízható internetkapcsolatot biztosítanak az otthonunk minden eszköze számára. A router-re azért van szükség, hogy az internetkapcsolatot szét tudjuk osztani a különböző eszközök számára otthonunkban, mint például a laptop, tablet, telefon, stb.

Az olcsó routerek, amelyek régi Wifi szabványokat használnak erre nem kifejezetten alkalmasak, ezért is érdemes biztosra menni és a legjobb D-Link routerek közül választani webáruházunkban. D-Link DIR-842 Wifi Router egy rendkívül költséghatékony választás és az átlag felhasználó számára minden szükséges funkcióval rendelkezik. A Wireless AC technológiára épülve 1200 Mbps adatforgalomra képes (5GHz-es frekvenciasávban 867 Mbps, 2,4 GHz-es frekvenciasávban pedig 300Mbps), ráadásul az antenna is igen erős, tehát nem lesz szükség több router-re vagy access pointokra, hogy egy lakás minden pontját lefedje.

Ezáltal a D-Link DIR-842 wifi router a tökéletes választás a közepes vagy kicsivel nagyobb alapterületű háztartások számára. Természetesen a DIR-842 kompatibilis a valamivel elterjedtebb Wireless N és a régi Wireless G szabvánnyal is, így ennek előnyeit is élvezheted. A D-Link routerrel praktikusan megoldható a böngészés, e-mailek küldése, videók megtekintése és az online streamelés is. Ha szeretnéd lecserélni régi, elavult routered egy megbízható, költséghatékony és praktikus modellre, akkor a D-Link DIR-842 a tökéletes választás az számodra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük